Som un equip reduït de persones

entusiastes del nostre petit gran establiment

Sobre nosaltres

Les promotores del Bellmirall provenim de formacions i experiències laborals molt diferents que, lluny de ser un obstacle, ens complementen i enriqueixen. L’Anna és economista i ha treballat sempre en el món empresarial. La Gisela va estudiar filosofia i documentació i ha treballat en l’àmbit bibliotecari i en la gestió cultural. Ens uneix la il·lusió i les ganes d’agafar el relleu d’un establiment únic, d’abocar-hi les nostres experiències i coneixements diversos, i de mantenir el llegat rebut tot projectant-lo en el futur. I ens empeny l’estima per la nostra ciutat i pel nostre país.

Gisela

Gisela

soci fundador

La Gisela va estudiar filosofia i documentació i ha treballat en l’àmbit bibliotecari i en la gestió cultural.

Anna

Anna

soci fundador

L’Anna és economista i ha treballat sempre en el món empresarial

Fem un equip

La Magda i l’Helena us atendran a la recepció, esporàdicament també la Gisela i l’Anna. L’Antonio té cura de la neteja i l’rdre a les habitacions i en Francesc del manteniment. Essent un establiment petit, la implicació i dedicació de tots és molt important per tal que el dia a dia del Bellmirall sigui portat amb professionalitat i cordialitat.
Des del gener 2013 fins la reobertura el 3 de maig 2013 hem comptat amb el suport professional de molts col·laboradors, que ens han ajudat a arribar fins aquí. A tots ells els agraïm la feina feta i comptem amb ells pels projectes futurs.
I molt especialment, ens sentim recolzades per les nostres famílies i per molts amics; gràcies a tots ells ha estat possible fer néixer el nou Bellmirall.

Els nostres valors

Creiem que el turisme, la cultura i la preservació del patrimoni urbà tenen en aquesta casa un espai de trobada singular, i el volem oferir des de la senzillesa i l’autenticitat que li va imprimir la parella fundadora de l’establiment. Ens sentim hereves d’un model de turisme respectuós i dialogant amb l’entorn, sostenible i obert al batec de la ciutat i a les pulsions del país.

This post is also available in: English