Avís legal

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit del Bellmirall Pensio B&B. Queden expressament prohibides, quan aquests tinguin fins comercials, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació, i qualsevol altra forma d’utilització, de tot o part d’aquest web o qualsevol dels seus continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit del Bellmirall Pensio B&B.

Per altres finalitats no comercials, els continguts estan subjectes a una llicència Creative Commons amb les següents condicions.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra del Bellmirall Pensio B&B esta subjecta a una llicencia de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Aquesta web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals Bellmirall Pensio B&B no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs. Pere Guasch pot modificar sense previ avís les característiques i especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació aquí recollida, i no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, Bellmirall Pensio B&B no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o l’ús que es pugui fer. L’accés a aquest web, no dota l’usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, de cap contingut, informació o servei existent en el web ni sobre cap dret relacionat amb ells, especialment els de propietat intel·lectual i industrial .

This post is also available in: English